LYSEON VERKKOLEHTI LINKKI

Iisalmen lyseon verkkolehti Linkki kertoo Iisalmen lyseon ajankohtaisista tapahtumista ja projekteista.


Tutustumispäivä Metsäkartanon aurinkoisissa maisemissa: 6/5

Lyseon tänä syksynä aloittaneet opiskelijat pääsivät viettämään leppoisaa päivää Rautavaaran Metsäkartanolla. Edellisenäkin vuonna Metsäkartanolla toteutetun päivän tarkoituksena on tutustua omaan ryhmään yhteisen tekemisen merkeissä. Lyseoomme tulee opiskelijoita myös Iisalmen ulkopuolelta, eivätkä iisalmelaisetkaan nuoret välttämättä tunne toisiaan oma kaveripiirinsä ulkopuolelta kuin ehkä nimeltä tai ulkonäöltä. Päivä on tärkeä myös ryhmänohjaajille, jotka myös pääsevät tutustumaan oman ryhmänsä nuoriin. 
Päivän ohjelmaan sisältyi monenlaista ohjelmaa, kuten jousiammuntaa, luonnossa taiteilua ja melontaa. Kotimatkalla opiskelijat kirjoittivat kokemuksistaan jaetulle Padlet-alustalle, jossa kehuttiin etenkin jousiammuntaa ja melontaa. Arvosanaksi päivälle 6/5! Näin opiskelijat kirjoittivat päivästään:"Oli todella mukava päivä. Ensin aamulla menimme jousiammuntaan, ensiksi ei sujunut mutta toisella yrittämällä alkoi jo luistaa hieman paremmin. Tämän jälkeen menimme melomaan jossa jouduimme odottamaan hieman, mutta sen jälkeen pääsimme melomaan jo oli aika märkää, vaikka en kastunut pahasti. Sen jälkeen menimme nälkäisinä syömään ja oli maukasta ruokaa😋. Tämän jälkeen oli rauhoittumista jonka jälkeen menimme ryhmätyöskentelypisteelle. Päivä oli mukava!"      
"Metsäkartanon ryhmäytymispäivä oli suunniteltu hyvin. Päivän aikana pääsin tekemään itselleni uusia asioita, kuten jousiammuntaa ja melomista, kavereiden kanssa ja hyvällä ohjauksella. Taiteen ääressä pääsi esittelemään luovuuttaan ja pulmissa ryhmätyötä.

Ruokaa oli hyvin tarjolla + jälkiruoka. Aikaa oli myös varattu riittävästi.

Samanlaisia ryhmäytymispäiviä pitäisi olla muillakin. Se on hauskaa ja pääsee työskentelemään uusien ihmisten kanssa. Suosittelen 👍"
"Ryhmäytymispäivä oli kiva! Pääsi tutustumaan uusiin ihmisiin, kokeilemaan uusia juttuja ja syömään hyvää ruokaa. <3"                                                                        "Mahtavaa🤠"