LYSEON VERKKOLEHTI LINKKI

Iisalmen lyseon verkkolehti Linkki kertoo Iisalmen lyseon ajankohtaisista tapahtumista ja projekteista.


Lyseon ja aikuislukion lakkiais- ja itsenäisyysjuhla 1.12.2012Kahdeksan uutta ylioppilasta lakitettiin, kun Iisalmen lyseon ja aikuislukion yhteistä itsenäisyys- ja lakkiaisjuhlaa vietettiin Kulttuurikeskuksen Säisä-salissa lauantaina 1.12.2012Lippujen ja abiturienttien juhlallisen saapumisen jälkeen Asseri Väisänen lauloi Markus Mularin säestämänä kappaleen  Hero of War.


Everstiluutnantti evp. Niilo-Kustaa Malmivaara mm. onnitteli juhlapuheessaan lyseon opiskelijoita hyvästä valinnasta: lukiokoulutus avaa paljon ovia tulevaisuudessa.


Lyseon yhteislauluryhmä musiikin lehtori Otto Aminoffin johdolla esitti Paciuksen säveltämän Suomen laulun.Rehtori Pasi Tolonen ja apulaisrehtori Leila Rahkonen-Navia jakoivat tuleville ylioppilaille todistukset ja ylioppilaslakit.


 
Ylioppilaaksi julistamisen jälkeen laulettiin perinteinen ylioppilaslaulu Gaudeamus igitur. Uuden ylioppilaan tervehdyksessä Anna Aminoff kertoi, että lukiosta hänelle jäävät erityisesti mieleen valtava henkinen kasvu, sivistyminen, kansainvälistyminen ja aikuistuminen.

 
Iinan Kristallien tanssiesityksen Sinut muistaen jälkeen juhla päättyi Maamme-lauluun ja lippujen ja ylioppilaiden poistumiseen.

 
 

Vihdoin oli onnitteluiden, kukkien ja valokuvien vuoro.
 
ONNEA UUSILLE YLIOPPILAILLE!!!