LYSEON VERKKOLEHTI LINKKI

Iisalmen lyseon verkkolehti Linkki kertoo Iisalmen lyseon ajankohtaisista tapahtumista ja projekteista.


VANHOJENPÄIVÄ


Iisalmen lyseon vanhojenpäivätansseja tanssittiin Kulttuurikeskuksen Säisä-salissa perjantaina 19.2.2010 kaikkiaan kolmessa eri näytöksessä.

Juontajina toimineet vanhat Emmi Ryhänen ja Atte Huttunen toivottivat yleisön tervetulleeksi seuraamaan vanhojentanssiesitystä.Leonidit-ryhmä esitti tanssiesityksen Latvasta laho.
Opiskelijakunnan hallituksen puheenvuoron käytti Pekka Peltonen, joka totesi vanhojentanssikurssin olleen yksi parhaista, ellei jopa paras,lukion kursseista, sillä tanssitaidon lisäksi se on antanut mm. yleissivistystä.Wanhat neidit -ryhmä lauloi kappaleen Dancing Queen Leea Hiltusen säestämänä.

Jari Laulumaa kertoi tansseja ohjaavien opettajien puheenvuorossa, että vanhojentanssikurssilla sosiaalisten taitojen opiskelu ja toisten huomioiminen ovat keskeisiä. Harjoittelu oli aloitettu heti joulun jälkeen, ja oppiminen oli nopeaa ja jouhevaa. "Edes valssin askelten opetuksessa ei juurikaan rautalankaa tarvittu", Laulumaa sanoi.Vihdoin jännittyneet vanhat pääsivät esittelemään tanssitaitojaan Ismo Vänskän orkesterin tahdittamana.


"Hyvä yleisö - tässä he ovat vielä kerran: Iisalmen lyseon vanhat 2010 sekä Ismo Vänskän orkesteri."