LYSEON VERKKOLEHTI LINKKI

Iisalmen lyseon verkkolehti Linkki kertoo Iisalmen lyseon ajankohtaisista tapahtumista ja projekteista.


PENKKARIT 2010

Iisalmen lyseon penkkareita vietettiin 18.2.2010 aina pakkasta myöten perinteisin menoin.Aamun ryhmänohjaustuokion jälkeen koko lyseo kokoontui Kulttuurikeskuksen Säisä-saliin seuraamaan abien penkkariohjelmaa.Juontajina toimivat Burana-pakkaus Terhi Pallonen ja Jeesus Karistus Kari Kärkkäinen.
Aluksi abien ro-ryhmät kilpailivat keskenään tietovisassa, jossa paljastui opettajista yllättäviä seikkoja, kuten kuka opettajista on pulla- ja karkkihiiri, kuka ei voi sietää kaalikääryleitä ja kuka taas haluaisi viettää päivänsä Jennnifer Lopezin seurassa. Lisäksi paljastui, että vesi on märkää, koska se ei ole kuivaa.Seuraavaksi vapaaehtoisista (?) opettajista ja opiskelijoista koottu ryhmä, esitti kuvaelman abin aamusta penkkareita seuraavana päivänä.Yleisöä hauskuuttaneen näytelman jälkeen oli vuorossa köydenvetokilpailu, jossa vastakkain olivat abit ja muu maailma.

Kyllä me ollaan hyviä, kommentoivat juontajat abien voiton jälkeen.Lopuksi abiturientit kisailivat pareittain ilmapallon puhkaisemisessa.
Yhteistilaisuuden jälkeen abit nauttivat "viimeisen aterian" Luma-keskuksen ruokalassa.Puoli kaksitoista abiturientit polttivat "koulun", ja puolilta päivin alkoi abien ulos kantaminen.
Vähän yli yksi abiturientit pääsivät vihdoin kaupungille abiajelulle.